Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nordicyogafestival.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nordicyogafestival.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nordicyogafestival.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/nordicyogafestival.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-social-feed/social-feed-by-arrowplugins.php on line 29
Soham Johansen – Nordic Yoga Festival
Nordic Yoga Festival > Underviser  > Soham Johansen

"JEG BEGYNDTE AT PRAKTISERE YOGA I MINE TIDLIGE TEENAGEÅR OG PÅ MIT VÆRELSE PRØVEDE JEG, FOR SJOVT, DE MERE AVANCEREDE ASANAS. PÅ ET TIDSPUNKT VAR JEG NØDT TIL AT KALDE PÅ MIN MOR, FOR AT BLIVE VIKLET UD AF EN STILLING — Soham Johansen"

— Soham Johansen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.