[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

KRISTINE MARIE ROST

 

Kristine Marie Rost

Har tilbringe knap to år i Filippinerne, hvor hun for alvor gik i dybden med yin yoga. Med langt over 2000 uddannelsestimer, heraf 1400 inden for yin yoga, og 10 års undervisningserfaring er Kristine i dag en af landets førende specialister i yin yoga. Kristine formidler yin yogaens livsvitale egenskaber med humor og stor erfaring. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få mennesker til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.

 

Livskraft med Yin yoga

Qi i flow er i bund og grund det mest essentielle for ethvert liv og det er det du vil sande med denne sekvens. Smerte i kroppen er ud fra et kinesisk medicin perspektiv tegn på qi stagnation. Her vil fokus være på at opløse stagnationer i kroppen så qi kan flyde, dit blod cirkulere og livet leves.

Refleksion med Yin yoga:

Der er ikke noget ”tuttenuttet” over Kristines formidling af Yin yoga, hverdag eller hendes liv. Hun går lige til kanten og også over den. Det er som regel der, vi andre mærker, at noget har prikket til os. Det er her, vi begynder at reflektere. Og netop refleksion er væsentligt for, at vi begynder en forandring. Forandring skal der til, for at vi kan slippe smerten.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]