Hindsgavl Slot og Festivalmenu

Lidt om slottet og den lækre mad du kan købe på stedet

Måske Danmarks smukkeste sted

I hvert fald hvis du havde spurgt H. C. Andersen. I sine unge år tilbragte den verdensberømte digter mange timer omkring Hindsgavl, og han påstod, at dette sted måtte være det smukkeste sted i landet.
Vi synes han har ret.

Tiden står stille

Her kan du mærke og føle historien. De gamle bygninger og hele området er nænsomt bevaret, og det giver en helt særlig stemning. Sottet er fra 1200-tallet og har lagt rammer om bl.a. den fredsaftale, hvor Danmarks og Norge igen blev til to lande.

Tæt på naturen

Fra slotshaven er der en smuk udsigt over vandet, og i dyrehaven omkring slottet finder du smukke dyr som krondyr og rådyr. Dyrehaven dækker over 165 hektar med masser af skøn og rå natur. Du kan jo komme tidligt, få en god p-plads og starte dagen med en gåtur i parken.

En ren madoplevelse

Køkkenet i slottets restaurant får mange af deres råvarer fra slottets egen have, hvor der dyrkes grøntsager, frugter og krydderurter. Køkkenhaven er åben for besøg og hvorfor ikke tage en morgengåtur, inden yogaen starter, og nyde de mange dufte i haven?

Festivalmenuen

Køkkenet har lavet mad specielt til vores gæster. Menuen byder på alt lige fra grød, sunde sandwich og salater til smoothies og friske shots, sunde snacks, rawfood barer, og meget mere. Alt tilberedt efter køkkenets ``jord-til-bord`` princip.