Hvem er vi?

Teamet bag Nordic Yoga Festival

Hvem er vi?

Teamet bag Nordic Yoga Festival

Logo Gfx

Må vi præsentere os selv?

Vi havde en drøm om at skabe et stort fællesskab omkring yoga.

Et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Den drøm har vi sammen realiseret i Nordic Yoga Festival.

Carina Cecilia Saatterup

Indehaver - Yogamoves.dk

Vi er som mennesker i evig udvikling, og det samme er Yogatraditionen, derfor er det vigtigt at bibeholde en nysgerrig, legende, kærlig tilgang til sig selv, sin yogapraksis, hinanden og livet.

I over 10 år har jeg været fuldtids yogalærer. Jeg har eget yoga studie i Tommerup St. og underviser desuden på Nordisk Yoga i Odense. Herudover afholder jeg workshops, events og retreats herhjemme og i Sydspanien.

Det er for mig en gave at kunne formidle noget så virkningsfuldt som yoga, der på et dybt plan forener og balancerer det kropslige og mentale.

Maria Nielsen

Indehaver - MiddelfartYoga.dk

Jeg er fascineret af den naturlige måde yoga forener krop og sind, og jeg ser yoga som den bedste måde at opnå fysisk og mental balance og styrke.

For mig er yoga en rejse i sig selv, som kan tage dig utallige steder hen, og udviklingen slutter aldrig.

Du kan blive ved med at udvikle dig, og opdage nye siderr ved dig selv og ved yoga. For mig er yoga den bedste måde at tage vare på sig selv og skabe balance i hverdagen og i livet.

Senay Jensen

Indehaver - Yoganesh.dk


Jeg er så priviligeret at leve af min største passion og opleve mennesker slippe af med smerter og generere mere overskud, mere åbenhed og mere mod.

Udover mine ugentlige hold, underviser jeg workshops og retreats, både i Danmark og i udlandet. Jeg underviser en funktionel yoga metode der hedder Bowspring.

Der er ikke mange der kender Bowspring endnu, men jeg spår det vil ændrer sig, da det virkelig kan få livskvaliteten til at gå flere oktaver op.