Få svar på dine spørgsmål

 

Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi ofte får i forbindelse med vores yogaundervisning og yogafestivallen.

Sommer festivalen koster 450,- kr., og du køber dem her – via billetten.dk


Fri adgang til alle yogaklasser hele dagen

Nej, adgang til festivalpladsen inkl. markedspladsen, madområdet og klasser på plænen er gratis og kræver ikke billet.Billetten giver adgang til ALLE klasser og Talks på dagen. Nej. Alle klasserne er på drop-in basis og kræver ikke tilmelding. Deltagelse foregår efter først til mølle-princippet.Klassen på plænen for børn og forældre er gratis og kræver ikke billet.
Børn over 12 år, der deltager i klasser på det almindelige program, skal have billet.Ja, men for en sikkerheds skyld, er det en god ide at medbringe lidt sedler og mønter.Hindsgavl slots-køkken kokkererer det lækreste mad dagen igennem. Både for dig som er vegetar, veganer eller som simpelthen spiser det hele.

Te, kaffe og lidt til den søde tand kan også købes. Vand kan tappes på pladsen, så du kan få fyldt din vandflaske op.

JA, og afslappet tøj til det uforudsigelig dansk sommervejr og evt tæppe, blokke, bælter og andet udstyr du kan lide at bruge.

Det er også muligt at købe en måtte i en af boderne på pladsen.

Er du i bil?

Klik på “Rutevejledning”, så får du vist vejen fra dit hjem.

Klik for at se gratis parkeringsmuligheder.

Kommer du med toget?

Hvis du tager toget til Middelfart Station, er der en frisk gåtur på 3,2 km til Hindsgavl Slot. Du kan se ruten herunder. Klik på kortet og få kortet sendt til din mobiltelefon.

Du kan også tage bussen fra stationen.
Bus nr. 105, 106 og 405 går til Hindsgavl Slot.

JAAAA, og derfor laver vi festivalen, for netop at pointere at yoga er for både unge og ældre, mænd, kvinder og børn i alle farver og former og på alle niveauer 🙂

Meningen er netop, at vi har skal have et fællesskab om glæden ved at dyrke yoga. Der vil være andre nybegyndere. Faktisk har alle deltagere været nybegyndere på et tidspunkt, og de ved, hvordan du oplever det.

Brug muligheden for at tale med de mere erfarne om deres rejse og hvad det har gjort for dem at begynde med yoga.Hindsgavl Slots Park er ikke det værste sted at fare vild, men alligevel får du her et gyldent overblik.