Logo Gfx

UNDERVISERE 2023

Kristian Humaidan

Bio

Tidligere slog han sine folder på DK’s hitlister i rapduoen UFO Yepha og som lyrisk gladiator til MCs Fight Night.

For 10 år siden uddannede han sig til meditationsinstruktør, og har siden bl.a. brugt meditation i arbejdet med udfordrede unge og på de mange kurser og retreats som han og hans hustru udbyder. an De seneste år har han udviklet SoundWheel, en intuitiv app, som formidler meditation via progressiv og dynamisk musik.

Kristian er en skarp formidler med et godt tag på sit publikum og en varm og imødekommende natur.

Hans tilgang til meditation er frisk, og SoundWheel introduceres med både humor og handlekraft.

Kristian Humaidan

Klasser

Soundwheel live – En lydrejse

Tag med på en nærende rejse i dit indre, understøttet af SoundWheels enestående lydunivers.

Kristian Humaidan guider en eventyrlig og powerful visualisering, over hans dynamiske og progressive musik produktioner.

Vi styrker den indre forbindelse, henter ny energi, går i dybden, slipper hvad der måtte være klar til at blive sluppet, ligesom vi udbygger jordforbindelse og evnen til at tage imod støtte og hjælp.

Et meningsfuldt liv / Talk

Maj My og Kristian vil fortælle om den længsel efter et meningsfuldt liv, der har drevet dem til at sætte spørgsmålstegn ved de samfundsfortællinger, som de fleste af os lever efter.

De fortæller med både humor og hudløs ærlighed om de udfordringer vi står overfor i et system, der ikke levner meget plads til udsving eller nærvær, og kommer med deres bud på, hvordan vi hver især kan skabe en hverdag, som vi ikke fortryder. Oplægget varer 40 minutter med 20 minutters spørgetid.

Maj My Humaidan

Bio

Er forfatter, journalist og mor til fire. Da hendes børn var små, valgte hun at sige sit fuldtidsjob op for at arbejde freelance, og i 2015 flyttede hun med sin mand, Kristian Humaidan, og deres børn til Ærø, hvor de hjemmeskolede og hjemmepassede dem i tre år, inden børnene startede i skole.

Maj My Humaidan fortæller i sine foredrag, samt på sin blog og i sin podcast Livsmanifestet om bevidste livsvalg og om familiens omsorgsfulde måde at leve på.

I 2023 er hun aktuel med bogen Ærø-manifestet – om længslen efter et andet familieliv på Forlaget Gyldendal.

Maj My

Klasser

Et meningsfuldt liv / Talk

Maj My og Kristian vil fortælle om den længsel efter et meningsfuldt liv, der har drevet dem til at sætte spørgsmålstegn ved de samfundsfortællinger, som de fleste af os lever efter.

De fortæller med både humor og hudløs ærlighed om de udfordringer vi står overfor i et system, der ikke levner meget plads til udsving eller nærvær, og kommer med deres bud på, hvordan vi hver især kan skabe en hverdag, som vi ikke fortryder. Oplægget varer 40 minutter med 20 minutters spørgetid.

Scarlett Zeman

Bio

Jeg har danset og praktiseret yoga i over 20 år. Siden 2013 har jeg undervist i yoga, og lever i dag af min hjerte business Scarlett Yoga & Terapi, hvor jeg både faciliterer yoga, dans, kvinde cirkler samt Yin yoga massage, og hvor jeg også har min psykoterapeut praksis.

Du kan læse mere om mig på www.scarlettyoga.com

Scarlett

Klasser

Ecstatic Tribal Dance – women Gathering with Tribal Movements

Denne klasse vil marinere dig i sensualitet, urkraft, dans og intuition. Vi mødes i en cirkel, hvor jeg vil guide en kort meditation med fokus på åndedrættet, så du kommer tilstede i din krop. Det er nemlig herinde fra jeg inviterer dig til at danse.

Sæt alle tanker, forestillinger, forventninger på pause, lad din krop og alle dine celler vibrere til musikken – og mærk hvad der sker.

Playlisten er sammensat således, at den vil vække energierne i dit rod chakra – urinstinkterne – og energierne i dit hara chakra – de kreative og sensuelle instinkter. Dvs en masse lækre hoftebevægelser.

Jonas Jiang (stedfortræder for Catrine Yoga)

Bio

Jonas er daglig leder af Wuji Academy, en yogaskole i København. Her uddanner han bl.a. yogalærere i Yin, Vinyasa, Meditation og Massage.

Jonas har læst og praktiseret Taoisme i Kina og Yoga i Hare Krishnas Yoga tempel. I dag er han Shiva hengiven og underviser yoga omkring i Danmark. Han er specialiseret i Yin Yoga hos Bernie Clark, men er også uddannet og underviser i alignment baseret Vinyasa Yoga, Yoga for Indespærrede, Traumebevidst Yoga, Meditation og Mindfulness.

Jonas deler sin viden og erfaring med elever i alle aldre og niveauer af yoga.

Læs mere på https://www.yinyogauddannelse.dk/ 

Jonas

Klasser

Yang Yoga for alle

Oplev den transformative kraft i Yang Yoga.

Jonas Jiang er en dedikeret og erfaren yogalærer, der bringer sin passion for Yang Yoga til sine klasser. Med fokus på styrke, fleksibilitet og indre balance guider Jonas dig igennem en energifyldt praksis, der vækker din indre kraft og forbedrer din fysiske og mentale velvære.

Jonas’ undervisning er kendetegnet ved en dybdegående forståelse af Yang Yogaens principper og teknikker. Han skaber et trygt og støttende rum, hvor elever på alle niveauer kan udfordre sig selv og udforske deres fulde potentiale.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil Jonas Jiang’s Yang Yoga klasse give dig mulighed for at styrke din krop, øge din fleksibilitet og opnå en dybere forbindelse til dit ægte selv gennem dynamisk yoga og bevidst åndedræt.

Yin Yoga for dit mentale helbred

Fordyb dig i en helende og nærende Yin Yoga praksis.

I denne Yin Yoga klasse skabes der et rum for dyb afslapning, indre stabilitet og selvkærlighed. Med fokus på forbedret mentalt helbred og indre balance guider Jonas dig gennem blide og støttede strækøvelser, der hjælper med at frigøre spændinger og skabe harmoni i krop og sind.

I Jonas’ Yin Yoga klasse skaber han et trygt og nærende miljø, hvor du kan sænke tempoet og dykke dybt ind i det nuværende øjeblik. Gennem lange stræk og fokuseret åndedræt åbner Jonas vejen til at frigive stress, anspændthed og angst, samtidig med at han fremmer selvkærlighed og velvære.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil Jonas Yin Yoga klasse give dig mulighed for at finde indre ro, forbedre dit mentale helbred og styrke din forbindelse til dig selv.

 

Cathrine Koefoed

Bio

Hun er kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers – som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er også forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Cathrine er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation, og så uddanner hun nye yogalærere i Cathrine Yoga Academy.

Cathrine er også skaberen af Cathrine Yoga Online samt Cathrine Yoga

Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.

Cathrine Kofoed

Klasser

Hjerteåbnende Yang Yoga

Åben dit hjerte, og mærk kærligheden til dig selv vokse. Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter og til at få et kærligere syn på dig selv.

Yang yoga træner og styrker muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og  balanceevne. Du vil øge dit energiniveau og styrke din kropsbevidsthed. Træd op på yogamåtten, og mærk puls, varme og power strømme rundt i kroppen, mens du får sved på panden.

Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Selvkærlig Yin Yoga

Nyd et kærligt startskud til at invitere mere yoga, selvkærlighed og nærvær ind i dit liv med selvkærlig yin yoga.

Yogaklassen består af klassiske yin yogastillinger som en introduktion til grundprincipperne i yin yoga. Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen.

I yin yoga er der fokus på at skabe balance mellem yin og yang. Når dén balance opstår, vil der være frit flow gennem kroppens meridianbaner og livet vil herved føles mere balanceret, kroppen vil være sund, og sindet vil føles frit.

Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Svend Trier

Bio

Svend Trier har mediteret dagligt siden 1967 og har erfaring med mange forskellige meditationsformer. Han er stifter og leder af Quantum Seminars, som har arrangeret kurser med internationalt kendte spirituelle lærere fra udlandet – f.eks. Eckhart Tolle, Deepak Choprak m. fl.

Svend har undervist i meditation i henved 50 år og er en af pionererne herhjemme indenfor feltet. Han er forfatter til bøgerne Meditation – en rejse tilbage til dig selv, Vær dit eget lys og senest Yoga som spirituel praksis.

Læs mere på www.quantumseminars.dk

Svend

Klasser

Meditation – En rejse tilbage til dig selv

Svend Trier, som har undervist i meditation og bevidsthedens yoga i tæt ved 50 år og desuden er forfatter til en række bøger om emnet, vil tale om hvad meditation essentielt set handler om, og hvordan man bedst kan integrere den meditative ro, stilhed og klarhed i ens hverdag.

Der vil være en guidet meditation og mulighed for at stille spørgsmål.

Yoga som spirituel praksis / Talk

Yoga er meget mere end bare de fysiske øvelser og stillinger. Meditationslærer Svend Trier vil fortælle om yoga som en vej til højere bevidsthed og vil redegøre for nogle af de klassiske yogaveje som f.eks. karma yoga (handlingens vej), bhakti yoga (hjertets vej) og gyana yoga (visdommens vej).

Der vil også være en guidet meditation og mulighed for at stille spørgsmål.

Michael Bjerrum

Bio

Jeg er oprindelig fra Vestjylland og uddannet tømrer.

Yoga blev en del af mit liv som 21 årig, qua en god portion nysgerrighed og en hel del rygsmerter. Nu uden rygsmerter og med 15 års erfaring underviser jeg faste klasser, uddannelser og forløb i København.

Herudover workshops rundt i hele landet, samt retreats i Danmark, Sverige og Spanien.

Jeg elsker at bevæge mig og bruge yogaen til at holde min krop og mit sind friskt og sundt. Du kan læse mere om mig på: www.michaelbjerrum.com

Michael Bjerrum Cropped

Klasser

Åndedræt, hofter & foroverbøjninger

Denne workshop har fokus på åndedrætstræning, og hvordan du kan bruge det til at åbne hofterne og komme dybere ned i dine foroverbøjninger.

Det vil primært foregå liggende og siddende, men da der skal arbejdes intenst med åndedrættet, kan du sagtens opleve at få varmen.

Workshoppen er for alle, der er interesseret i at trække vejret dybere. Det kræver ikke forudgående kendskab til hverken åndedrætstræning eller yoga.

Håndstand masterclass

Håndstand er en af de grupper af stillinger, der kan være mest nervepirrende og skræmmende at udføre, men samtidig er den også en af de sjoveste, når den lykkes.

Vi arbejder koncentreret med at blive fortrolige med stillingerne. Vi nørder dem og sikrer, at hver enkelt deltager får mest muligt ud af dem.

Derfor er klassen for alle uanset niveau, bare du kan lide at lege og blive udfordret.

Heidie Marie Løvendahl

Bio

På min yogarejse blev jeg ret hurtigt fascineret og inspireret af yoga som healingsværktøj. Derfor er min intention som yogaunderviser bl.a. også, at give mine yogier en sanselig og åndelig oplevelse.

En oplevelse af nærvær, mental bevidsthed, fysisk og følelsesmæssigt balance. Tillid til sig selv, så man kan gå igennem forandringerne i livet uden frygt, men ud fra en ro og styrke i sin indre essens.

I gennem vejrtrækning og mange pulserende bevægelser, udfordres man til at vokse og udvikle sig spirituelt, og finde adgangen til at heale sig selv. Flytte sig fra stagnation til flow.

Min tilgang til yogaen er uhøjtidelig med fokus på frihed, hjerte, nysgerrighed og spiritualitet.

Heidie Marie

Klasser

Prana Vinyasa Yoga

En yogarejse inspireret af åndedrættet som din guide.

Bølgen gennem Prana Vinyasa undervisningen bliver skabt af kreative, pulserende og effektive sekvenser, der bindes sammen af åndedrættet, så du får opmærksomheden rettet ind mod dig selv, opbygger varme og mærker den på samme tid energifulde, harmoniserede og beroligende effekt.

Gennem puls, rytme og flow vækker du kroppen så den åbnes uden at forcere.
Prana er din livskraft som styrkes, udvides og vækkes gennem Prana Vinyasa yoga.

Baluna Hostrup (stedfortræder for Marlou)

Bio

Baluna er oprindeligt læreruddannet og har undervist i idræt, dans og bevægelse i mange år.

Hun har undervist i yoga siden 2015 og er ejer af Baluna Yoga. Hun er uddannet inden for Hatha og Vinyasa yoga, restorativ yoga samt ansigtsyoga. Hun har yogaklasser og workshops i Århus og laver retreats i Danmark og ved Comosøen i Italien. www.balunayoga.dk

Siden hun blev uddannet i ansigtsyoga er hun blevet meget optaget af, hvordan man kan styrke forbindelsen mellem indersiden og ydersiden af os selv, så man kan skabe den bedst mulige balance i både krop og sind.

Baluna

Klasser

Ansigtyoga

Ansigtet afspejler følelser og levet liv. Når din ansigtsmuskulatur afspændes, øges dit generelle velbefindende og ansigtet vil opleves mere levende og livfuldt. Du vil få en kort introduktion til ansigts yogaens univers og blive guidet gennem øvelser som både afspænder og styrker dine muskler i ansigtet med henblik på at skabe mere liv og glød. 

Alle kan deltage i workshoppen.

Marlou Mourad

Bio

Marlou arbejder holistisk og støtter kvinder i at skabe en bedre aldring, et naturligt ansigtsløft og en øget glæde.

Hun har undervist i ansigtsyoga siden 2018, hvor hun blev certificeret ansigtsyogaunderviser. Siden da er hun også certificeret Gua Sha instruktør, uddannet i kosmetisk akupunktur og har taget endnu en certificering i Ansigtsyoga. Derudover har hun en baggrund, som sygeplejerske, zoneterapeut og ansigtszoneterapeut.

Marlou har undervist tusindvis af kvinder i ansigtsyoga siden 2018, og i 2019 udgav hun bogen “Ansigtsyoga – En begynderguide”.

Du kan læse mere om Marlou Mourad på www.ansigtsyogaonline.com

Marlou

Klasser

Ansigtyoga

Træn dit ansigt yngre og få mere overskud med ansigtsyoga.
 
På denne workshop vil du få en kort introduktion til ansigtsyoga og selv prøve kræfter med nogle af øvelserne.
 
Vi vil fokusere på øvelser, der både afspænder og løfter dit ansigt, så du kan få et naturligt ansigtsløft, mere glød og ikke mindst opleve den ro og velvære som ansigtsyoga giver.
 
Det er ren selvkærlighed og alle kan være med.
Sara Lystbæk

Bio

Sara er den første certificerede SOMA Breath instruktør i Danmark. Hun er desuden yogalærer (+400 YTT) og har en kandidatgrad i Humanbiologi samt uddannelse i Ayurveda hos læge Charlotte Bech.

Hendes store passion ligger i at bringe balance, positivitet og livskraft ind i alle aspekter af vores liv; hvad end vi ligger på en yogamåtte, passer vores 8-4 job eller skifter ble.

Saras hensigt er at facilitere en vedvarende følelse af balance og positive tankemønstre via guidet visualisering, SOMA Breath metoden samt smukke musikalske beats designet til at resonere med vores gavnlige meditative hjernefrekvenser.

Sara Lystbaek

Klasser

SOMA Breath

SOMA Breath væk din energi og sjæls power.

SOMA Breath meditation er en ny (i danmark) meditationsform, som er mere dynamisk end andre meditationsformer. Metoden er udviklet med henblik på at skabe en positiv transformation i dit liv helt ned på celleniveau.

SOMA Breath meditation er grundlagt med inspiration i de gamle vediske skrifter samt nyere videnskabelig evidens for åndedrættets kraftfulde effekter på krop og sind.

Dette er en blid men kraftfuld praksis bestående af shaking, guidet meditation, visualisering, rytmisk vejrtrækning, vejrholdning samt hjerteåbnende musik – hele vejen guidet af Sras stemme.

Du kan læse mere om SOMA Breath på www.ayus.dk.

Marko Filipovic

Bio

Marko er til daglig Business Development Director med speciale i ledelse, forandringsledelse, salg, psykologi, planlægning, performance management, kommunikation og personlig gennemslagskraft. Derudover arbejder Marko med coaching, gestaltterapi, mental træning, hypnoterapi og kropsterapi – med en holistisk tilgang. 

Hans styrke er blandt andet at få mennesker til at åbne op hurtigere og anerkende samt tage ansvar for deres egne mål, mønstre, vaner og velvære.

Han er også certificeret i personprofilanalyse MPA (Master Person Analysis) og NEO-PI-3 (De fem store personligheds domæner).

Marko

Klasser

Mestre dit indre og lad din lykke blomstre / Talk

Mange af os lader ofte vores tilstand afhænge af ydre omstændigheder, vilkår og andres adfærd og reaktioner. Det gør os utrolig sårbare, og sætter dagligt vores glæde, lykke og velbefindende på spil!

Mange af os forlader ofte os selv når livet udfordrer os, og gør andre mennesker eller omstændigheder til vores kilde til glæde, stolthed og kærlighed, selvom vi i virkeligheden er fyldt op af det selv.

Denne talk sætter fokus på, hvordan du selv i endnu højere grad kan tage ansvar for din egen lykke, glæde, stolthed og styrke ved at have indsigt og redskaber til mere naturligt at beherske dit mindset.

Vi har alle både støttende og begrænsende overbevisninger, som styrer og påvirker vores liv.

Vælg at være din egen bedste livsforvalter, ved at mestre dit indre liv bedre.

Lone Hunæus

Bio

Jeg har praktiseret yoga siden 1996. I 2009 forlod jeg erhvervslivet og blev certificeret yogalærer.

Har mere end 1000 timers uddannelse bag mig og lever i dag af at undervise i Kundaliniyoga, Hathayoga og afholder workshops i Hormonyoga.

Har desuden hvert forår og efterår retreats på Mallorca.

Det er det mest tilfredsstillende arbejde, jeg nogensinde har haft. I 2022 udkom min bog Hormonyoga fra forlaget Lindhardt og Ringhof.

Du kan læse mere om mig på www.yogallery.dk

Lone

Klasser

Hormonyoga

Du kan balancere din hormonproduktion med hormonyoga og således komme ubalancer til livs, f.eks. symptomer i forbindelse med overgangsalderen.

Hormonyoga er en enkel og effektiv metode, som består af syv opvarmningsøvelser og en serie på 14 øvelser, der alle har til hensigt at stimulere de kvindelige hormonproducerende kirtler. Det hele rundes af med en kort meditation.

Workshoppen er en ”smagsprøve” og vil give dig et indblik i Hormonyoga. Vi går øvelserne, åndedrættet og flowet igennem. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, alle kan være med, uanset om du har mange år på yogamåtten eller er helt ny.

Sira Hechmann Knudsen

Bio

Passioneret yogalærer, danseentusiast, akroyogi og audiologopæd. Sira underviser til daglig i yoga ved Nordisk Yoga, Små Stjernestunder og Bevæg Dig For Livet Fitness.

Derudover underviser hun børn, der er sprogligt udfordret. I de sidste par år har Sira forsøgt at balancere fordelingen af forældretid, nørdetid, mennesketid og arbejdstid.

Det er både spændende og udfordrende. Indtil videre har det givet tid til mere yoga og bevægelse i hverdagen, hvilket er fantastisk.

Sira

Klasser

Acroyoga på plænen

Måske har du hørt om acroyoga eller tænkt på, hvad det mon er. Nu har du muligheden for at prøve kræfter med denne skønne bevægelsesform, hvor yoga, akrobatik og thaimassage flettes sammen til positioner og flows.

Acroyoga laves sammen to eller flere, så i stedet for at være på din egen yogamåtte, kan du besøge en vens og sammen lege med at balancere på hinandens fødder, hænder, ben og arme.

Timen er bygget op som en intro til acroyoga, så du har mulighed for at være med selv om du aldrig har prøvet det før. Vi glæder os til at se dig på plænen.

Sisse Siegumfeldt

Bio

Yogalærer, Børneyogalærer, Aerialyogalærer, Ansigtsyogalærer og Mindfulnessinstruktør

Sisse har undervist på fuld tid siden 2004 og er en pioner i Danmark indenfor Børneyoga og Aerial yoga. Hun har stor faglig kapacitet og kæmpeerfaring og har uddannet hundredevis af Børneyogalærere, Aerialyogalærere og Yogainstruktører. To bøger for Gyldendal er det også blevet til og stiftelsen af Yoga- og Meditationslærernes brancheforening DYOM.

Sisse elsker yoga og alt det yogaen gør ved os.

Hun siger:

“I snart 25 år har yoga været den røde tråd i mit liv – min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. At dele glæden ved at være tilstede i nuet og i egen krop, er intet mindre end en stor ære og fornøjelse. Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det, for det er jo egentligt så simpelt – at være fuldt til stede i kroppen, giver et dybt velvære. Livet bliver lidt mere ukompliceret og fyldt med glæde og spontanitet.”

Sisse

Klasser

Aerial Yoga

Aerial Yoga er en ny yogaform der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Stoffet man ligger i minder om det man bruger i cirkus, i disciplinen silks, men formet som en slags hængekøje, der gør at man ikke behøver at være cirkusartist for at dyrke Aerial yoga. Slyngen bruges både samlet, som et slags bælte, og bredt ud, som en hængekøje og der er stillinger der minder om almindelig yoga og andre der kommer fra dans og cirkus.

Slyngen giver mulighed for at lave mere yoga med hovedet nedad, hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Den konstante udfordring af balancen gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, hænderne og overkroppen, samtidig med at man stimulerer sin rumlige sans.

Afspændingen til sidst er endnu en grund til at så mange elsker Aerial: slyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet kramme-vugge-fornemmelse.

Sisse siger:

“Første gang jeg prøvede Aerial Yoga var det for at prøve det der nye gimmick med at man nu skulle lave yoga i en hængekøje. Jeg tænkte det nok ville blive sjovt, og havde på ingen måde forestillet mig at jeg ville ligge stortudende i slyngen i slutningen af timen. Aerial yoga er altså mere end bare sjovt, det er dybt og forløsende og trygt og vildt og ægte yoga. Jeg elsker det.”

 

Senay Jensen

Bio

Senay er medskaber af Nordic yogafestival, mor til to, yogalærer, healer og havenørd. Hun laver årsforløb for kvinder og retreats for alle, i Danmark og Tyrkiet. 

Til daglig underviser hun klasser og laver skræddersyede 1:1 forløb, i Odense, hvor hun bor. Senays undervisning er inspireret af naturen, poesi og det levede liv omkring os. www.yoganesh.dk

Senay Cropped

Klasser

Kvinde Cirkel 

Du bydes velkommen i en cirkel af varme, venlighed og accept. I denne cirkel er alle kvinder lige værdige. Igennem let bevægelse og meditativ fordybelse, guides du til at møde din kvindelighed, der hvor den er bedst.

-Der hvor du kan mærke dig selv indefra og tage omsorgsfuldt vare på dig selv. Så du kan være noget for verden, uden selv at blive mindre.

Holistisk Yoga

Du kan invitere HELE dig selv med på denne klasse, hvor krop, sind og sjæl vil blive favnet og næret. Simple yoga bevægelser, bringer dig ind i et roligt og meditativt indre flow.

Fra dette sted inviteres du til at opleve dig selv, som et helstøbt menneske, smukt forbundet med verden omkring dig. Holistisk yoga er naturlig, funktionel og mindful yoga undervist i en poetisk tone

Natur Meditation 

Indstil dig på en smuk og særlig oplevelse. I fællesskab går vi til et uforstyrret sted, hvor vi kan side i skovbunden og meditere.

Du vil blive guidet ind i en dyb forbindelse og forbundethed til den storslåede natur omkring, og til dine egne “vildere”, utæmmede indre kræfter og ressourcer. Medbring noget at sidde på og glæd dig til at møde både den ydre og den indre natur, på ny.