logo-gfx

UNDERVISERE 2023

Med kæmpe glæde kan vi nu annoncere den indledende line up flere er liiige på trapperne…

Meditation // Svend Trier

Tribal dance // Scarlett Zeman

Yin & Yang yoga // Cathrine Kofoed

Bagoverbøjninger & håndstand masterclass // Michael Bjerrum

Mestre dit indre og lad din lykke blomstre // Marko Filipovic

Aerial Yoga // Sisse Siegumfeldt

Ansigts yoga // Marlou Mourad

SOMA Breath // Sara Lystbæk

Senay Jensen

Bio

Senay er medskaber af Nordic yogafestival, mor til to, yogalærer, healer og havenørd. Hun laver årsforløb for kvinder og retreats for alle, i Danmark og Tyrkiet. 

Til daglig underviser hun klasser og laver skræddersyede 1:1 forløb, i Odense, hvor hun bor. Senays undervisning er inspireret af naturen, poesi og det levede liv omkring os. www.yoganesh.dk

Senay-cropped

Klasser

Kvinde Cirkel 

Du bydes velkommen i en cirkel af varme, venlighed og accept. I denne cirkel er alle kvinder lige værdige. Igennem let bevægelse og meditativ fordybelse, guides du til at møde din kvindelighed, der hvor den er bedst.

-Der hvor du kan mærke dig selv indefra og tage omsorgsfuldt vare på dig selv. Så du kan være noget for verden, uden selv at blive mindre.

Holistisk Yoga

Du kan invitere HELE dig selv med på denne klasse, hvor krop, sind og sjæl vil blive favnet og næret. Simple yoga bevægelser, bringer dig ind i et roligt og meditativt indre flow.

Fra dette sted inviteres du til at opleve dig selv, som et helstøbt menneske, smukt forbundet med verden omkring dig. Holistisk yoga er naturlig, funktionel og mindful yoga undervist i en poetisk tone

Natur Meditation 

Indstil dig på en smuk og særlig oplevelse. I fællesskab går vi til et uforstyrret sted, hvor vi kan side i skovbunden og meditere.

Du vil blive guidet ind i en dyb forbindelse og forbundethed til den storslåede natur omkring, og til dine egne “vildere”, utæmmede indre kræfter og ressourcer. Medbring noget at sidde på og glæd dig til at møde både den ydre og den indre natur, på ny.

Katrine Tuborgh

Bio

Kogebogsforfatter, holistisk ernæringsterapeut og yogalærer.

Bogen Spis som en yogi er blandt andet baseret på Katrines erfaringer fra hendes yoga retreats med Mindful spisning og mad der vækker sanserne. Hun har tidligere udgivet kogebøgerne ”Stenalderkøkken”, ”Naturlig mad” og ”Sund junkfood”. www.katrinetuborgh.com

Katrine-Tuborgh-cropped

Klasser

Spis som en yogi 

Ligesom dine tanker kan gøre dig glad eller trist, kan den mad du vælger og måden du spiser den på også påvirke dit humør, løfte din energi, få dig til at stråle eller gøre det modsatte. 

Mange af dagens timer går med at tilberede mad eller spise, så hvorfor ikke give dig selv den gave at være nærværende, til stede og mærke din krops behov samtidig.

På SPIS SOM EN YOGI  workshoppen guider Katrine Tuborgh dig hen mod Mindful spisning og giver dig værktøjerne til at indkøbe, tilberede, pynte og spise din mad, så du vækker alle dine sanser. At spise som en yogi handler lige så meget om hvordan du spiser, som hvad du spiser.

Workshoppen består af 3 dele.

– Et talk hvor jeg fortæller om mindful spisning

– En guidet meditation, som skal hjælpe deltagerne med at forbinde sig med kroppen (yoga) og vække sanserne.

– Praksis med små, søde smagsprøver af maden fra bogen. Vi bruger sanserne til mindful spisning og leger med krydderurter og teksturer.

Michael Bjerrum

Bio

Michael er oprindelig fra Vestjylland og uddannet tømrer. Yoga blev en del af mit liv som 21 årig, qua en god portion nysgerrighed og en hel del rygsmerter.

Nu uden rygsmerter og med 15 års erfaring underviser jeg faste klasser, uddannelser og forløb i København. Herudover workshops rundt i hele landet, samt retreats i Danmark, Sverige og Spanien.

Jeg elsker at bevæge mig og bruge yogaen til at holde min krop og mit sind friskt og sundt.

www.michaelbjerrum.com

Michael-Bjerrum-cropped

Klasser

Håndstand Masterclass

Håndstand er en af de grupper af stillinger, der kan være mest nervepirrende og skræmmende at udføre, men samtidig er den også en af de sjoveste, når den lykkes.

Vi arbejder koncentreret med at blive fortrolige med stillingerne. Vi nørder dem og sikrer, at hver enkelt deltager får mest muligt ud af dem.

Derfor er klassen for alle uanset niveau, bare du kan lide at lege og blive udfordret.

Smidige hofter & skuldre

 Klassen er for alle, som har lyst til at fordybe sig i deres forståelse og arbejde med hofter og skuldre.

Du vil få redskaber til at åbne dine hofter og skuldre og samtidig vil vi arbejde med, hvorledes du kan beskytte dine knæ, ankler, albuer og håndled.

I kroppens store led ophobes ofte fysiske og følelsesmæssige spændinger og når du strækker disse, vil din krop føles fri, let og mere åben og afslappet.

Anne Goncalves

Bio

Anne har igennem de sidste 10 år undervist hundredvis af kvinder i at finde indre RO via yoga, åndedræt og yoga nidra.

Hendes undervisning består hovedsagligt af embodied yin yoga, krydret med blide flows og intuitive bevægelser, somatisk meditation, og yoga nidra.

Igennem de sidste 4 år har hun uddannet over 250 yogalærere på sine yogauddannelser i Yin yoga og Yoga mod stress.

Anne tror på at RO er en superpower og hendes mission er at skabe en ROvolution®. www.annegoncalves.com

Anne-Goncalves-cropped

Klasser

Yin Yoga Nidra

Oplev magien der opstår når yin yoga kombineres med yoga nidra – yogiens søvn – en guidet meditation med fokus på kroppen og visualiseringer. Vi starter med blide yin yoga flows, der åbner kroppen og runder af med yoga nidra meditation, så du kan lande blødt i dig selv.

Der er ikke behov for noget særligt yogaudstyr til denne Yin klasse.

Sanselig Yin

Oplev Sanselig Yin Yoga med plads til bløde bevægelser og frihed i stillingerne. Der skabes fokus på at åbne op for stagneret energi, både fysisk og mentalt, så du får en følelse af ro, frihed og flow. Få viden om hvordan yin yoga kan påvirke de følelser der, ifølge kinesisk medicin, er tilknyttet kroppens organer og energibaner, og hvordan du kan lave yin yoga med en ’embodied’ tilgang.

Der er ikke behov for noget særligt yogaudstyr til denne Yin klasse.

Trine Hedegaard

Bio

Trine er en erfaren og vellidt underviser, som har specialiseret sig i en mindful samt funktionel tilgang til yoga, hvor det ikke drejer sig om, hvordan det ser ud, men i høj grad om den indre oplevelse.

Hun har studeret med Sarah Powers & Paul Grilley gennem de sidste 12 år. Som den eneste i Skandinavien er Trine godkendt af Sarah Powers med speciale i Yin Yoga og Mindfulness Meditation. 

Trine elsker at guide sine elever ind i de indre transformationsprocesser, som yoga tager os på. Udover workshops og retreats i ind- og udland, afholder Trine også sin populære 200-timers YogaAlliance godkendte Yin uddannelse: En Stille Revolution i Danmark og på Bali, hvor hun pt. bor med sin familie.

www.trinehedegaard.dk

Trine-Hedegaard-cropped

Klasser

Yin Unwind masterclass: Bouncy Bindevæv

Fra midten af 30’erne begynder vores dybere bindevæv at dehydrere og blive mindre mobilt, med mindre vi ved, hvordan vi skal belaste dem på en effektiv måde. Lær hvordan du ved hjælp af de blide Yin Pulseringer og dybere klassiske Yin stræk kan slippe spændinger og hydrere dine bindevæv indefra. Effekten er bouncy bindevæv – som giver en følelse af større velvære både fysisk og mentalt. 

Der er ikke behov for noget særligt yogaudstyr til denne Yin klasse.

Yin Unwind masterclass: Yin Pulseringer

Vi pulserer alle med hver vores unikke rytme. Vores åndedrætsmønster, vores indre dialog, vores handlingsmønstre, vores drømme, vores væv og indre organer er et udtryk for den pulseren, der altid strømmer igennem os. En pulseren der ikke kan ses – men som kan mærkes. 

En sanselig, blid YIN UNWIND praksis, der tager dig dybt i dig selv. Et unikt koncept udviklet af Trine Hedegaard. Sammen udforsker vi de forskellige udtryk af Yin: De rytmiske blide Yin pulseringer, der forbinder os med åndedrættet og lærer os at lytte bedre til kroppens visdom. Og de klassiske Yin stræk, som stimulerer cirkulationen gennem de dybere væv, og smelter fysiske som mentale spændinger.

Der er ikke behov for noget særligt yogaudstyr til denne Yin klasse.

Ann-Charlotte Monrad

Bio

Ann-Charlotte har undervist yoga siden slutningen af 90’erne og  driver Prana Yoga Shala i København, der ud over at tilbyde almindelige yogaklasser også uddanner og videreuddanner yogalærere. 

I hendes undervisning kombineres forståelsen af vores fantastiske krops anatomi med en energetisk helbredende tilgang fra særligt den kinesiske medicin. Fundamentet er dog altid den klassiske yogafilosofi, og hvordan den kan hjælpe os til et nyt perspektiv på det af og til udfordrende moderne liv. www.pranayogashala.dk

Ann-Charlotte-Monrad-cropped

Klasser

Intro

I kinesisk medicin vil vi i overgangsfaser – f.eks. når sæsoner skifter, når vi starter et nyt job eller når vi rejser fra et sted til at andet – være særligt opmærksomme på at støtte og styrke den organfunktion, der er forbundet til Milt- og Mavemeridianen.

Selvomsorg i sensommeren /             Flow yoga

Gennem rolig, styrkende bevægelser og stille momenter understøttes Miltens evne til at fordøje verdens mange indtryk.

Vi bevæger os fra sommerens afslappede stunder og ind i sensommeren, hvor vi vender tilbage til hverdagen og måske har brug for at genfinde vores fokus.

Væk din energi / Talk

Dagens talk vil tage udgangspunkt i, hvordan vi med den viden om qi/prana, som vi finder i den kinesiske medicin, igennem vores yogapraksis kan understøtte vores energi på et dagligt plan, så vi har overskud til alt det, der betyder noget for os.

Ulla Steen

Bio

Ulla er indehaver af Studio Flow i Svendborg og har været selvstændig siden 1995.

Certificeret Hatha Yoga og Kundalini Yoga lærer, MediYoga instruktør og Pilatesinstruktør, samt et utal af kurser

Har over 10.000 undervisningstimer

Uddanner yogalærere siden 2017 på uddannelsen “Essensen af Yoga”

Se mere på www.ullasteen.com

Ulla-Steen-cropped

Klasser

En rejse gennem Kundalini Yogaens 8 chakras

Chakra systemet er det grundlæggende energisystem i ethvert menneske. 7 fysiske centre og den omgivende Aura. Auraen er det 8. chakra, der anerkendes i Kundalini Yoga, men generelt ikke i andre former for Yoga.

I dagens kriya bevæger vi os fra rod til krone. Når energien strømmer frit gennem de 7 chakras, stimuleres kroppens sundhed både fysisk, mentalt og spirituelt.

En energifyldt formiddags praksis der løfter dit humør, og øger energiniveauet til resten af dagen.

Heidie Marie Løvendahl

Bio

Jeg har undervist yoga i 21 år, og SUP yoga i 6 år og er daglig leder at Nordisk Hot yoga afdeling. Min intention som yogaunderviser er, at give mine yogier en oplevelse af nærvær, mental bevidsthed, fysisk og følelsesmæssigt balance, og ro med sig selv.

Formålet er at skabe en platform, gennem vejrtrækning og bevægelse, hvor man kan udforskes til at vokse og udvikle. Min tilgang til yogaen er uhøjtidelig med fokus på frihed, hjerte og leg.

HEIDIE-MARIE-LOVENDAHL-cropped

Klasser

Sup yoga

Kom og nyd den ældgamle indiske yoga tradition kombineret med Stand Up Paddle Boarding! Denne oplevelse tager nogle af de mest gængse og sjove yoga rutiner, og forbinder dem med elementet vand! 

‘I alle aspekter i livet er balance nøgleordet..’

Vivi Schmidt

Bio

Vivi er det man i gamle dage kaldte en klog kone. En kvinde fyldt med visdom. 

Vivi hjælper alle slags mennesker med alle tænkelige problematikker eller mål.

Det sker gennem samtaleterapi og healing. Healing og transformation gennem forståelse, balance på den mest naturlige og frigørende måde. 

På Vedelshavegård på Fyn hvor Vivi bor tilbyder hun 1:1 Sessioner, par, grupper, undervisning, 1:1 retreats og retreats for flere, meditationsaftner og dage. 

Vivi er i alt hvad hun gør optaget af, at favne det naturlige og balance i stor omsorg. www.blivgladforlivet.dk

Vivi-Schmidt-cropped

Klasser

Meditation & healing 

Vivi vil guide dig let og ligetil ind i meditation og healing.

Målet er at skabe en endnu dybere forbindelse til os selv, hinanden og naturen omkring os. En meditation hvor vi balancerer og transformerer dagens indtryk og læring. En væren i enhed, tryghed i os selv og nydelse – og en skøn måde at afrunde en begivenhedsrig dag.

Finn Hollænder

Bio

Jeg er psykoterapeut, kropsterapeut og åndedrætsterapeut med egen klinik.

Jeg uddanner åndedrætsinstruktør og åndedrætsterapeuter udover at arbejde som deltids pædagog.

Herudover afholder jeg dags kurser og workshops i åndedræt.

www.fundamentet-odense.dk

Finn-Hollnder-cropped

Klasser

Åndedrættet / Fokus på næse åndedrættet

Jeg vil gennemgå ulemper ved mund åndedræt og fordelene ved næse åndedrættet og hvad der kan gøres for at trække vejret mere og bedre gennem næsen.

Jeg vil beskrive den kemiske proces som sker ved næse åndedrættet og vi vil udføre teknikker der særligt øger den kemiske proces. Vi slutter af med en guidet teknik, hvor vi kommer helt ned i det parasympatiske nervesystem.

Åndedrættet / Fokus på vejrhold

Vi  skal arbejde med vejrhold, som handler om CO2 tolerance. Jeg vil fortælle hvorfor det er godt, og særligt for hvem det er særdeles godt.

Der vil blive gennemgået forskellige åndedrætsteknikker og afsluttes med en guidet teknik, hvor I kommer helt ned i det parasympatiske nervesystem.

Hanne Ravn

Bio

Hanne Ravn er optaget af personlig og spirituel udvikling, hvor bevægelse, vandring og meditation er i fokus. 

Hanne har i mere end 20 år undervist i meditation og mindfulness, sundhed, psykologi, kropsarbejde og personlig vejledning.

Du kan læse mere om Hanne på www.hanneravn.dk

Hanne-Ravn-cropped

Klasser

Walking Meditation

På denne walking meditation skal vi vandre i landskabet omkring Hindsgavl Slot og Park.

Vi starter med en kort silent walk, og vandrer videre i stilhed med opmærksomhed på kroppens bevægelser og åndedrættet.

Når vi overgiver os til denne enkle praksis, vil vi langsomt opdage forbundetheden med naturen og vi kan finde ind mod et mere naturligt og autentisk sted i os selv. Sindet falder mere til ro og vi vil opdage glimt af hjertets essens.

Marit Blom

Bio

Indehaver af Gongbliss i Danmark og spiller i hele landet samt Tyskland og Sverige. Der spilles på flotte og kraftfulde gongs fra Paiste samt andre spændende musikinstrumenter, som måske ikke er alment kendte. Gongbliss har eksisteret siden 2016 og Marit har desuden også en yogainstruktøruddannelse bag sig.

Hjemmeside: www.gongbliss.dk

Marit-blom-cropped

Klasser

Gong bad

Et gongbad er en unik lydrejse og du påvirkes helt ned på celleplan som en slags lydmassage. Lad dig invitere til velvære, stilhed i sindet og fornyet energi via lydene og vibrationerne fra de smukke og kraftfulde gongs. Lydene resonerer med alle celler i kroppen, dit nervesystem kalibreres, spændinger løsnes og balancen genoprettes. Vibrationerne stimulerer neuroner i den frontale hjernebark og danner således en perfekt sti til dyb meditation. Der frigives endorfiner og kroppen regenererer.

Medbring underlag og et varmt tæppe.